Σπάσε τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις: Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός, σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη

Publication Date: May 4, 2019, 11:14 p.m.

Σπάσε τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις: Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός –Σεμινάριο Believe In You στη Θεσσαλονίκη

Στις 17 Μαΐου ημέρα Παρασκευή, το Believe In You διοργανώνει ένα νέο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη με θέμα ένα πανίσχυρο εργαλείο αυτοβελτίωσης και επικοινωνίας: τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP). Μάθετε πως με τον νευρογλωσσικό προγραμματισμό μπορείτε να σπάσετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να χαρείτε τη ζωή. Γιατί ο τρόπος που βλέπουμε τη ζωή περνάει μέσα από το μυαλό μας.

Τι είναι οι περιοριστικές πεποιθήσεις και πώς μας περιορίζουν;

Περιοριστικές πεποιθήσεις είναι πιστεύω που έχουμε ή κουβαλάμε που είναι πολύ ισχυρά και μάς εγκλωβίζουν σε έναν τρόπο σκέψης και δράσης. Είναι σαν να κλεινόμαστε σε ένα κουτί μόνοι μας και να μην μπορούμε να δούμε πόσο εύκολο είναι να βγούμε από εκεί μέσα ακριβώς γιατί δεν το πιστεύουμε.

Οι περιοριστικές πεποιθήσεις βάζουν όρια στη ζωή και στις δυνατότητές μας. Όσο πιο πολλές έχουμε και όσο πιο περιοριστικές είναι, τόσο πιο στενά είναι τα όρια στα οποία στριμωχνόμαστε. Κάθε προσπάθεια αυτοβελτίωσης ή αλλαγής της ζωής μας πάντα θα σκοντάφτει πάνω στις περιοριστικές μας πεποιθήσεις. Αυτές είναι τα πιο ισχυρά μας εμπόδια γιατί, αν κάτι δεν το πιστεύεις πώς μπορείς να το υλοποιήσεις;

Το πώς να σπάσουμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις θα γνωρίσουμε στο νέο σεμινάριο του Believe In You χρησιμοποιώντας ένα πανίσχυρο εργαλείο: τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP).

Τι είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός;

Ο NLP σημαίνει πολύ απλά ότι ο τρόπος που μιλάμε προγραμματίζει τον εγκέφαλό μας για δράση. Άρα κάθε φορά που λέμε π.χ. «Δεν μπορώ», όντως δεν θα μπορέσουμε γιατί δεν ενεργοποιούμε τις δυνάμεις μας για να τα καταφέρουμε. Αποτυγχάνουμε προτού καν δοκιμάσουμε. Σαν να βάζουμε μόνοι μας αυτογκόλ.

Τόσο σε εμάς, όσο και στους άλλους είναι απαραίτητο να διαθέτουμε την ικανότητα να σπάμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις. Σε εμάς, γιατί εμποδίζουν την εκπλήρωση των στόχων μας και την αυτοβελτίωση. Στους άλλους γιατί εμποδίζει την επικοινωνία και τις διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε τελικά σε μια ατέρμονη σύγκρουση.

Θέματα σεμιναρίου

– Πώς να ανακαλύψουμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις

– (NLP) Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός:  Αλλάζοντας  τη σκέψη μας, αλλάζουμε τη ζωή μας

– Πώς να σπάμε τις περιοριστικές αντιλήψεις των άλλων που εμποδίζουν την επικοινωνία

– Πώς να προκαλούμε θετικά συναισθήματα μόνοι μας στον εαυτό μας

– Πώς να βελτιώσουμε τη ζωή μας θέτοντας υψηλότερους στόχους

Εισηγήτρια σεμιναρίου

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια σε θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, επαγγέλματος. Το να μπορείς να ελέγχεις τη σκέψη σου είναι το πιο σημαντικό εφόδιο για τη ζωή. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο περνάει μέσα από το μυαλό σου (και συγκεκριμένα το φίλτρο αντίληψης), άρα αν δεν ελέγχεις το μυαλό σου σε ελέγχει αυτό. Γιατί «Μια όμορφη ζωή ξεκινάει με ένα όμορφο μυαλό».

Μεθοδολογία:

 • Θεωρία-χρήση διαφανειών
 • Ασκήσεις
 • Πρακτικές συμβουλές
 • Συζήτηση
 • Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 • Για προπληρωμή του σεμιναρίου έως και τις 13/05  ισχύει τιμή προσφοράς 25 ευρώ ανά άτομο.
 • Για παρακολούθηση του σεμιναρίου από 2 άτομα ισχύει τιμή προσφοράς 40€ (ισχύει έως 13/5).
 • Μετά τις 13/5 και για πληρωμή στο χώρο του σεμιναρίου την ίδια μέρα η τιμή είναι 30€ ανά άτομο 
 • Το σεμινάριο προσφέρεται και σε ειδική τιμή πακέτου 40€ ανά άτομο (ισχύει έως 13/5) για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν μαζί με το σεμινάριο «Πώς να γνωρίσεις τον εαυτό σου» που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο στις 16/5.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: Παρασκευή 17/05/19

Τόπος διεξαγωγήςOffice Club, Σοφούλη 52, Θεσσαλονίκη (Δείτε το χάρτη)

Ώρες διεξαγωγής: 18:15 – 21.15

Ώρα προσέλευσης: 18.00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Email: info@believeinyou.gr

Ο τρόπος σκέψης μας δεν είναι τίποτα άλλο, παρά αποτέλεσμα συνήθειας. Αλλάζει πολύ πιο εύκολα από όσο πιστεύετε, αρκεί να το αποφασίσετε. Το εργαλείο που θα σας κάνει εύκολη και διασκεδαστική την αλλαγή είναι το NLP.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ:

https://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops53/

← Previous Next →
comments powered byDisqus
 • Related Events

 • Program

  A brief summary of some seminars have already taken place. Here you will be informed of the next events, so you can promptly declare participation.

 • Categories

 • Positive Thinking
 • Self Confidence
 • Communication
 • Work
 • Goal Setting
 •  
 • Evi Xyrafa

  Personal Development Consultant

   

  Believe In You is a concept in which I deeply and truly believe. As a personal development consultant I created this blog to share what little and big secrets I know to make your life happier and to help you chase your dreams. We will have an open communication through the articles I publish, your comments and e mails and of course the Believe In You activities. I will be glad to stand beside you in your constant effort to improve your personal and professional life.

   

 • Address

  Kykladon 8-10, Chalandri
  Phone: 2106128281

  Mobile: 6974781051


  Email: info@believeinyou.gr
  Website: http://www.believeinyou.gr/
  Facebook Rss

  Leave a Message