Νέο δωρεάν σεμινάριο – Η τέχνη της επικοινωνίας

Publication Date: Oct. 18, 2016, 2:13 p.m.

 

Άνθρωποι ανικανοποίητοι, εκνευρισμένοι, δυστυχισμένοι κυκλοφορούν παντού γύρω μας. Το ξέρατε ότι η πηγή κάθε σύγκρουσης στην προσωπική ή στην εργασιακή σας ζωή κρύβει στις ρίζες της την Επικοινωνία; Η κακή επικοινωνία είναι η βαθύτερη αιτία που προκαλεί κάθε ασυνεννοησία και πρόβλημα στις ανθρώπινες σχέσεις. 

 

Στην επικοινωνία μας με τους άλλους πολύ συχνά συναντάμε εμπόδια με αποτέλεσμα να νιώθουμε ανίκανοι να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας. Η επικοινωνία είναι η ικανότητα-κλειδί για την ευτυχία και την επιτυχία μας στην προσωπική και επαγγελματική ζωή!

 

Πώς μπορούμε, λοιπόν, να κατακτήσουμε αυτή τη δεξιότητα προκειμένου να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, να επικοινωνήσουμε ακόμα καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους μας; Η απάντηση είναι με εκπαίδευση και εξάσκηση. Βάζοντας τα θεμέλια για αυτό, το Believe In You επιστρέφει με το νέο δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Η τέχνη της επικοινωνίας».

 

Γιατί τελικά το να επικοινωνείς αποτελεσματικά και να κερδίζεις τη συμπάθεια των γύρω σου είναι μια τέχνη. Καλλιεργείται δια βίου και όσο την εξασκείς, τόσο καλύτερος γίνεσαι. Όπως και οι σημαντικότεροι καλλιτέχνες όλων των εποχών δεν έπαψαν ποτέ να εξασκούν την τέχνη τους, έτσι κι εμείς θα πρέπει να αποφασίσουμε να καλλιεργούμε τη δεξιοτεχνία μας στην επικοινωνία εφ’ όρου ζωής.

 

Το πώς θα το πετύχουμε αυτό, θα το ανακαλύψουμε τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 στο νέο δωρεάν σεμινάριο που θα υλοποιηθεί στο χώρο της Office Plus Business Center στην Άνω Γλυφάδα.

 

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

 

Αναλυτικότερα:

 

Μεθοδολογία:

 

 • Θεωρία-χρήση διαφανειών
 • Πρακτικές συμβουλές
 • Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP)
 • Συζήτηση
 • Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

 

Θέματα σεμιναρίου:

 

- Ποιές είναι οι βασικές συνιστώσες της επικοινωνίας που θα πρέπει να γνωρίζουμε

- Πώς θα ξεπεράσουμε εμπόδια και δυσκολίες στην επικοινωνία μας

- Τι ρόλο παίζει ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός στην επικοινωνία

- Πώς επηρεάζει το νοητικό μας προφίλ την αντίληψη και επικοινωνία μας

 

Σημαντικές Πληροφορίες

 

Τόπος διεξαγωγής: Office Plus Business Center (Γούναρη 78, Άνω Γλυφάδα)

Ώρες διεξαγωγής: 18:00-21:00

Ώρα προσέλευσης: 17.30

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2106128281 και 6974781051.

 

Καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyou21

 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποτελέσει εισαγωγικό και για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων επικοινωνίας που θα ξεκινήσει στις 23 Νοεμβρίου 2016. Μετά την επιτυχία του 1ου προγράμματος, θα ξεκινήσει η δεύτερη ομάδα σε ένα βιωματικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις 10 βασικές δεξιότητες επικοινωνίας. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

Αποκλειστική προσφορά

 

Όσοι παρακολουθήσουν το δωρεάν σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν (είτε την ίδια μέρα, είτε αργότερα) στο 2ο πρόγραμμα Communication Skills Training κερδίζοντας έκπτωση 100 ευρώ, από την αρχική τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες  ή εγγραφές δείτε εδώ.

← Previous Next →
comments powered byDisqus
 • Related Events

 • Program

  A brief summary of some seminars have already taken place. Here you will be informed of the next events, so you can promptly declare participation.

 • Categories

 • Positive Thinking
 • Self Confidence
 • Communication
 • Work
 • Goal Setting
 •  
 • Evi Xyrafa

  Personal Development Consultant

   

  Believe In You is a concept in which I deeply and truly believe. As a personal development consultant I created this blog to share what little and big secrets I know to make your life happier and to help you chase your dreams. We will have an open communication through the articles I publish, your comments and e mails and of course the Believe In You activities. I will be glad to stand beside you in your constant effort to improve your personal and professional life.

   

 • Address

  Kykladon 8-10, Chalandri
  Phone: 2106128281

  Mobile: 6974781051


  Email: info@believeinyou.gr
  Website: http://www.believeinyou.gr/
  Facebook Rss

  Leave a Message