Believe in You Friends -Προσφορά Αυγούστου και δώρα!

Publication Date: Aug. 15, 2015, 10:30 a.m.

 

Αποκλειστικά για τον Αύγουστο ανανεώνουμε το πακέτο προνομίων του Believe in You Friends και σας προσφέρουμε εκπτώσεις και δώρα. Από Σεπτέμβρη επιστρέφουμε δυναμικά με ένα νέο πρόγραμμα σεμιναρίων σε δεξιότητες ζωής. Δεξιότητες που θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε την πολυπόθητη ευτυχία και να εκπληρώσουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Εσείς θέλετε να γίνουμε… φίλοι;

 

Τι είναι το Believe in You;

 

Το Believe in You είναι μία δράση κοινωνικού χαρακτήρα που έχει στόχο, μέσα από την εκπαίδευση, να κάνει πραγματικότητα αυτό που λέει και το όνομά του: να βοηθήσει όλο και περισσότερους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους, να βελτιώσουν τη ζωή τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

 

 

 

Σήμερα, διανύοντας τον τρίτο χρόνο ζωής του, συνεχίζουμε να θέλουμε να προσθέτουμε νέα μέλη στην παρέα μας! Έτσι, μέσα από το πακέτο μας Believe in You Friends, μπορούμε να ανταμείβουμε τους φίλους που μας στηρίζουν εδώ και καιρό με τη συμμετοχή τους στις δράσεις μας αλλά και να ανοιγόμαστε, μέσω μοναδικών προσφορών, σε νέους ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους.

 

Πιο συγκεκριμένα, το Believe in You Friends είναι μία ειδική προσφορά που χτίσαμε για όσους από εσάς θέλουν να γίνουν… φίλοι μας! Πρόκειται για δύο πακέτα προνομίων (Basic και Premium) που σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σεμινάρια δωρεάν, να απολαμβάνετε εκπτώσεις  και να κερδίζετε υπέροχα δώρα!

 

Γιατί να γίνω Believe In You Friend;

 

 • Θα παρακολουθήσω σεμινάρια της επιλογής μου δωρεάν
 • Θα κερδίσω προνόμια και δώρα
 • Θα υποστηρίξω όσους με βοηθούν να αποκτήσω νέες γνώσεις.
 • Η συμμετοχή μου σε δράσεις και σεμινάρια θα είναι πολύ πιο οικονομική (σε σύγκριση με την εξόφληση του κάθε κύκλου σεμιναρίων χωριστά)
 • Μπορώ να μοιραστώ τις δωρεάν συμμετοχές στα σεμινάρια με αγαπημένα μου πρόσωπα, χαρίζοντάς τους με αυτό τον τρόπο το δώρο της γνώσης.
 • Θα είμαι συντονισμένος/η στις δράσεις του Believe In You και θα ενημερώνομαι πρώτος/η, άρα θα προγραμματίζω και τις ανάγκες μου ευκολότερα.

 

 

 

Προσφορά Αυγούστου και δώρα!!!

 

Αποκλειστικά για τον Αύγουστο προσφέρουμε τα ετήσια πακέτα Believe in You με εξτρά παροχές για να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σας. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά! Ισχύει για όσους αποκτήσουν το πακέτο μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2015!!!

 

Δώρα βιβλία για όλα τα γούστα!!!

 

Οι τριάντα πέντε πρώτοι που θα αποκτήσουν ένα από τα δυο πακέτα Believe in You Friends κερδίζουν αυτόματα το βιβλίο της επιλογής τους.

 

 

 

Πέντε τυχεροί μπορούν να διεκδικήσουν το βιβλίο «Κατακτώ την ευτυχία» από τις εκδόσεις Λιβάνη,  που ταιριάζει ιδανικά με το νέο δωρεάν σεμινάριο του Believe In You το Σεπτέμβρη με θέμα ευτυχία. Αξίζει να το αποκτήσετε!!!

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την παρουσίαση του βιβλίου εδώ.

 

 

 

Τριάντα τυχεροί μπορούν να επιλέξουν από τη λίστα των βιβλίων που προσφέρουμε για τον Αύγουστο. Βιβλία για παιδιά, για κηπουρική, χειροτεχνία, κατασκευές, όνειρα και φυσικά λογοτεχνία, και βιβλία για υγεία και διατροφή. Βιβλία για όλες τις ηλικίες και ανάγκες.

 

Για την πλήρη λίστα των βιβλίων με την αναλυτική περιγραφή και τα εξώφυλλά τους δείτε εδώ και επιλέξτε το δικό σας δώρο για τις διακοπές!

 

 

 

Believe in You Premium

Κόστος: 125€

Διάρκεια: 1 έτος

Παροχές:

 • Παρακολούθηση έξι σεμιναρίων της επιλογής σας δωρεάν
 • Έκπτωση 20% στην τιμή όποιου σεμιναρίου επιλέξετε να παρακολουθήσετε εντός του έτους
 • Ένα βιβλίο της επιλογής σας δώρο από την προτεινόμενη λίστα (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
 • Συμμετοχή κατά προτεραιότητα στα δωρεάν σεμινάρια του Believe in You που θα διοργανωθούν κατά της διάρκεια της χρονιάς.

 

 

 

Believe in You Βasic

Κόστος: 90€

Διάρκεια: 1 έτος

Παροχές:

 • Παρακολούθηση τεσσάρων σεμιναρίων  της επιλογής σας δωρεάν
 • Έκπτωση 15% στην τιμή όποιου σεμιναρίου επιλέξετε να παρακολουθήσετε εντός του έτους
 • Ένα βιβλίο της επιλογής σας δώρο από την προτεινόμενη λίστα (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
 • Συμμετοχή κατά προτεραιότητα στα δωρεάν σεμινάρια του Believe in You που θα διοργανωθούν κατά της διάρκεια της χρονιάς.

 

Αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής

Σύμφωνα με το νέο νόμο που ψηφίστηκε τον Ιούλιο, που ορίζει φόρο και στις υπηρεσίες εκπαίδευσης, στις τιμές των σεμιναρίων συμπεριλαμβάνεται πλέον ΦΠΑ 23%. Έτσι  η τιμή κάθε σεμιναρίου ορίζεται σε 30 ευρώ, σε σχέση με 25 ευρώ που ήταν παλαιότερα. Λυπόμαστε πολύ για την προσαύξηση στην τιμή, αλλά είναι αναγκαία η αλλαγή.

 

 

 

Σημαντικές πληροφορίες

 

Και τα δύο πακέτα προνομίων ισχύουν την επόμενη κιόλας ημέρα από την τραπεζική κατάθεση του αντίστοιχου ποσού και για ένα έτος, ενώ η απόδειξη στους Believe in You Friends θα δίνεται στο πρώτο σεμινάριο που θα παρακολουθήσετε.

 

Το καλύτερο; Οι δωρεάν συμμετοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε από το πρόσωπο που καταβάλλει το αντίτιμο του πακέτου προνομίων, ή από αγαπημένα του πρόσωπα με τους οποίους θέλει να παρακολουθήσει παρέα τα σεμινάρια!  Έτσι το πακέτο Believe in You Basic μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διπλές δωρεάν συμμετοχές σε 2 σεμινάρια και το Believe in You Premium ως διπλές δωρεάν συμμετοχές σε 3 σεμινάρια!

 

Τέλος, μπορείτε πάντα να κάνετε τα πακέτα προνομίων δώρο σε φίλους και συγγενείς που νιώθετε ότι το έχουν ανάγκη και να τους βοηθήσετε να βελτιώσουν τη ζωή τους!

 

Σκεφτείτε, λοιπόν, τι σας ταιριάζει περισσότερο! Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!

 

Κάντε αίτηση εδώ!

← Previous Next →
comments powered byDisqus
 • Related Events

 • Articles

  Selected articles will be useful to everyone. Regarding issues that we all face daily. My intention through these articles is to understand that there are solutions, as long as you look for in an appropriate manner.

 • Categories

 • Positive Thinking
 • Self Confidence
 • Communication
 • Work
 • Goal Setting
 •  
 • Evi Xyrafa

  Personal Development Consultant

   

  Believe In You is a concept in which I deeply and truly believe. As a personal development consultant I created this blog to share what little and big secrets I know to make your life happier and to help you chase your dreams. We will have an open communication through the articles I publish, your comments and e mails and of course the Believe In You activities. I will be glad to stand beside you in your constant effort to improve your personal and professional life.

   

 • Address

  Kykladon 8-10, Chalandri
  Phone: 2106128281

  Mobile: 6974781051


  Email: info@believeinyou.gr
  Website: http://www.believeinyou.gr/
  Facebook Rss

  Leave a Message